Handelbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser for www.nordfra.com

Nordfra DK ApS leverer frossen fisk, der er fanget i Atlanterhavet, primært havet omkring Færøerne. Fisken er indfrosset og pakket hos vores moderselskab, Norðfra i Leirvík på Færøerne. Nordfra DK importerer fisken dybfrossen til vores hovedlager i Fåborg på Sydfyn og leverer den frossen til vores kunder.

Bestilling og levering

Fisken bestilles på vores webshop på www.nordfra.com og leveres frossen i emballage til din dør, hvis du bor på brofaste øer i Danmark. Enkelte steder er der mulighed for selv at hente varerne ved fiskebilen.

Din ordre leveres hurtigst muligt efter din bestilling, dog senest 3 uger efter, hvis du bor centralt i Danmark. Bor du på Ærø eller Sydsjælland, kører vi kun i området en gang om måneden, se køreplanen her! Du får besked på mail eller sms, når du du har afgivet din ordre og igen, når varen er på vej til dig.

Sørg for at være hjemme, eller få nogen til at tage imod varen, når den bliver leveret.  Fisken er pakket i plastik emballage og papkasser. Den tør altså op, hvis den ikke kommer relativt hurtigt i din fryser.

Du modtager en sms eller mail, når din vare er på vej. Se vores køreplan her!

Det er dit ansvar, at varen bliver modtaget, når vi leverer den.

Gavekort

Du kan købe gavekort og angiver da selv, hvilket beløb mellem 100 DKK og 2000 DKK, der skal stå på kortet. Gavekortet er klar til brug så snart du har færdiggjort din bestilling. Men du modtager en standard besked, når vi færdigbehandler din ordre.

Fragt

Fisken leveres fragtfrit ved køb på over 800,00 DKK.
Ved køb op til 800,00 DKK tillægges et fragtgebyr på 80,00 DKK.

Afhenter du selv ved et af vores afhentningssteder, er frakten uden beregning.

Priser

Alle vores priser er angivet i DKK inkl. moms.

Betalingsbetingelser

Vareleverancer forudbetales med Dankort/VISA-Dankort via vores webshop på www.nordfra.com. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen leveres.

Vi har dog mulighed for at tage imod kontant betaling og mobilepay i fiskebilen, da vi tilstræber at have ekstra varer med i bilen.

Eventuelle EAN-betalinger aftales skriftligt på nordfra@nordfra.com

Reklamation

Ifølge dansk lovgivning er der ingen fortrydelsesret ved bestilling af fødevarer over nettet, forbrugeraftaleloven §17 stk. 2 nr. 1. Skulle der dog være noget i vejen med leverancen, være mangler eller lignende, skal du henvende dig til os umiddelbart efter modtagelsen af varen. Dokumenter evt fejl og mangler med fotos og gem varen i original emballage og nedfrosset.

Du kan kontakte os på telefon 31 31 39 80 eller på mail: info@nordfra.com.  Vi laver da en hurtig aftale om, hvordan vi løser problemet.

Kontrol

Fødevarekontrol rapporteres på vores hjemmeside.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med Nordfra Danmark Aps, har vi brug for følgende oplysninger:

– Navn
– Adresse
– Telefonnummer
– E-mailadresse

Nordfra Danmark registrerer dine personoplysningerne med det formål at kunne registrere din betaling og levere dine varer.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Personoplysningerne registreres hos Nordfra Danmark og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes, såfremt de ikke er aktive. Den dataansvarlige er Nordfra.com

Som registreret hos Nordfra Danmark ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@nordfra.com

Når du bestiller varer på Nordfras webshop, underskriver du samtidig et samtykke på vores handelsbetingelser, herunder vores persondatapolitik.

Cookies

Vi indsamler ikke dine data, da du besøger vores hjemmeside. Vi går ind for, at du uforstyrret kan besøge vores side. Du er her, fordi du kan lide kvaliteten på vores produkter. Mere behøver vi ikke at vide.

Sikkerhed

Nordfra bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Kundetilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os!

Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har kommentarer – ris og ros, der kan forbedre vores sortiment, websidens indhold (opskrifter eller lignende) eller service. I så fald send os en besked på info@nordfra.com

Du er også velkommen til at kontakte os på facebook.

Alt vores materiale er omfattet af copyright ©. Kontakt os, hvis du ønsker at gøre brug af vores billeder eller tekst!

Faaborg, september 2017

Nordfra DK ApS

Dauretoften 5
5600 Faaborg

Tlf. +45 31 31 39 80
Mail: info@nordfra.com
www.nordfra.com

CVR:  38649809

Updating…
  • Ingen varer i kurven.