Køb fisk fra Færøerne – levering til døren!

Zone 9 nedlægges

Sidste kørsel i området er i december

Vi skærer zone 9 væk

I over 3 år har vi leveret fisk fra Færøerne direkte til vores kunder i området Sydhavsøerne, men må nu desværre opgive kørslen hertil. Grunden hertil er, at det ikke er lykkedes os at bygge et tilpas stort kundegrundlag op, der berettiger fortsat kørsel i området.

Desværre! For vi ville gerne blive ved med at køre i området og vi synes desuden, at vi har været rimelig vedholdende.

Vi kører turen til Sydhavsøerne året ud og leverer til kundernes dør. Sidste planlagte tur er altså lørdag den 12. december 2020

Derefter siger vi mange tusind tak til de trofaste kunder, der har været der hele tiden. Og vi beklager så meget, at vi nu må skuffe jer.

Fremover bliver det muligt for kunder i området at aftale et “mødested” i Næstvedområdet, hvor de kan møde os og fortsat kan modtage den gode, færøske fisk.

Findes der løsninger?

Men vi er naturligvis åbne for at finde andre kreative løsninger, eksempelvis:

~ faste stop ved knudepunkter i området, hvor kunderne kunne møde os og modtage bestilt fisk samt købe fisk fra det sortiment, vi har i bilen. Denne model fungerer rigtig fint på Ærø, hvor vi har faste holdepladser til faste tider. Her henter kunderne bestilt fisk eller handler det sortiment, som vi har med i bilen – altså hvor bilen bliver en slags “butik på hjul.

~ en anden muliged er, hvis der er forhandlere, butikker eller tanke, der har frysekapacitet, kunne vi levere bestilt vare til afhentning.

~ en eller flere forhandlere, der tager vores sortiment ind i deres udvalg.

~ andre muligheder?

Kontakt os, hvis du sidder inde med modeller eller løsninger, der kunne være en mulighed for dig og andre interesserede fiskespisere i området Sydhavsøerne, zone 9.

Tjek kørezoner og datoer for levering her!

Med venlig hilsen fra Nordfra Danmark ApS
Poul Martin