fbpx

Handelsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser for www.nordfra.com

Nordfra Danmark ApS leverer frossen fisk, der er fanget i Atlanterhavet, primært havet omkring Færøerne. Fisken er indfrosset og pakket hos vores moderselskab, Norðfra i Leirvík på Færøerne. Nordfra DK importerer fisken dybfrossen til vores hovedlager i Faaborg på Sydfyn og leverer den frossen til vores kunder.

Bestilling og levering

Fisken bestilles på vores webshop på www.nordfra.com og leveres frossen i emballage til din dør, hvis du bor på brofaste øer i Danmark. Hvis du bor i etageejendom, leverer vi til i gadeplan medmindre andet er aftalt. Bor du på en ø, leverer vi til færgen efter nærmere aftale.

Enkelte steder er der mulighed for selv at hente varerne ved fiskebilen, jf. køreplanen. Din ordre leveres hurtigst muligt efter din bestilling, dog senest 4 uger efter, hvis du bor centralt i Danmark. Bor du på Ærø eller Sydsjælland, kører vi kun i området en gang om måneden, se køreplanen her!

Du får besked på mail eller sms, når du du har afgivet din ordre og igen, når varen er på vej til dig. Sørg for at være hjemme, eller få nogen til at tage imod varen, når den bliver leveret. Fisken er pakket i plastikemballage og papkasser. Den tør altså op, hvis den ikke kommer relativt hurtigt i din fryser. Du modtager en sms eller mail kort tid før vi afleverer din fisk.

Se vores køreplan her! Det er dit ansvar, at varen bliver modtaget, når vi leverer den.

Gavekort

Du kan købe gavekort og angiver da selv, hvilket beløb mellem 100 DKK og 2000 DKK – eller et valgfrit beløb, der skal stå på kortet. Gavekortet er klar til brug så snart du har færdiggjort din bestilling. Men du modtager en standard besked, når vi færdigbehandler din ordre.

Fragt

Fisken leveres fragtfrit ved køb over 1000,00 DKK. Ved køb op til 1000,00 DKK tillægges et fragtgebyr på 95,00 DKK. Afhenter du selv ved et af vores afhentningssteder, er fragten uden beregning. Dette gælder ikke for afhentning på Kastrupvej 145.

Priser

Alle vores priser er angivet i DKK inkl. moms.

Betalingsbetingelser

Vareleverancer forudbetales med Dankort/VISA-Dankort via vores webshop på www.nordfra.com. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen leveres. Vi har dog mulighed for at tage imod kontant betaling og mobilepay i fiskebilen, da vi tilstræber at have ekstra varer med i bilen. På torvet og til diverse events har vi en dankortterminal med. Eventuelle EAN-betalinger aftales skriftligt via info@nordfra.com.

Reklamation

Ifølge dansk lovgivning er der ingen fortrydelsesret ved bestilling af fødevarer over nettet, forbrugeraftaleloven §17 stk. 2 nr. 1. Skulle der dog være noget i vejen med leverancen, være mangler eller lignende, skal du henvende dig til os umiddelbart efter modtagelsen af varen. Dokumenter eventuelle fejl og mangler med fotos og gem varen i original emballage og nedfrosset. Du kan kontakte os på telefon 31 31 39 80 eller på mail: info@nordfra.com.  Vi laver da en hurtig aftale om, hvordan vi løser problemet.

Kontrol

Fødevarekontrol rapporteres på vores hjemmeside.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med Nordfra Danmark Aps, har vi brug for følgende oplysninger:

– Navn
– Adresse
– Telefonnummer
– E-mailadresse

Nordfra Danmark Aps registrerer dine personoplysningerne med det formål at kunne registrere din betaling og levere dine varer. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Personoplysningerne registreres hos Nordfra Danmark Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes, såfremt de ikke er aktive. Den dataansvarlige er Nordfra Danmark Aps.

Som registreret hos Nordfra Danmark ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@nordfra.com

Når du bestiller varer på Nordfra Danmarks webshop, underskriver du samtidig et samtykke på vores handelsbetingelser, herunder vores persondatapolitik.

Sikkerhed

Nordfra Danmark Aps bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Cookies

Vi indsamler ikke dine data, når du besøger vores hjemmeside. Vi går ind for, at du uforstyrret kan besøge vores side. Du er her, fordi du kan lide kvaliteten på vores produkter. Mere behøver vi ikke at vide.

Kundetilfredshed

Din tilfredshed er vigtig for os! Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har kommentarer – ris og ros, der kan forbedre vores sortiment, websidens indhold (opskrifter eller lignende) eller service. I så fald send os en besked på info@nordfra.com Du er også velkommen til at kontakte os på facebook.

— Alt vores materiale er omfattet af copyright. Kontakt os, hvis du ønsker at gøre brug af vores billeder eller tekst!

 

Faaborg, oktber 2020
Nordfra DK ApS
Dauretoften 5, 5600 Faaborg – Tlf. +45 31 31 39 80 – Mail: info@nordfra.com www.nordfra.com – CVR:  38649809

Updating…
  • Ingen varer i kurven.