Køb fisk fra Færøerne – levering til døren!

Det siger vores kunder

KUNDERNE OM NORDFRA

Birgitte Clausen

Glæden bliver større, når den deles!

Birgitte er en person, der deler glæder, fordi de bliver så meget større, når de deles.

Når hun finder noget, der er godt, noget hun kan lide og stå inde for, deler hun opdagelsen med andre. Som eksempel kan gode oste, det bedste økologiske kød og fisk Nordfra være produkter, hun anbefaler og bestiller til fælles glæde.

Om Nordfra-fisk siger hun:
Det er så nemt at gøre reklame for Nordfra, for jeg skal ikke overbevise nogen, fisken ER bare god,” siger Birgitte mere end en gang i samtalen og tilføjer: “Det er ikke et held, hvis den er god – for det er den hver gang.”

Læs meget mere om Birgitte her!

Helle Grand

Jeg har i mange år brugt den lækre  torsk fra Færøerne, både til catering og privat. En af mine ynglingsopskrifter er stegt torsk med citroncreme og tomatsalsa, men også torsk i fad med gode friske grøntsager er super godt. Det er super lækre faste torske fileter, der leveres fra Nordfra.

Jeg havde en sjov oplevelse. Til et ridestævne havde jeg lavet torsk med citroncreme og tomatsalsa til forret. Første gang blev der taget ganske lidt, da der var mange, der ikke brød sig om fisk. Men da de havde smagt den, blev fadene lige pludselig tømt. Der var flere der sagde, at de aldrig havde spist fisk, men denne smagte helt vidunderligt.

Hildigunn Tausen

Vi har boet her i Danmark i 9 år. Vil sige, at som færing kan man ikke undvære at spise fisk, og da man er vant til den gode færøske fisk, er vi meget glade for at kunne bruge Nordfra. Det er let og hurtigt, du bestiller på deres alsidige hjemmeside den fisk du ønsker og kan få den kørt til døren inden for kort tid.

Fisken vi plejer at købe er mest torsk, den kan vi bedst lide. Fiskefrikadeller, knettir, ræstan fisk og tør fisk bestiller vi også fra Nordfra. Vi har før købt fisk i de færøske supermarket, da vi har været på Færøerne på besøg og så taget det med os til DK som frostvare, da vi har sejlet til DK . Dette gør vi ikke længere, det kan ikke betale sig, da der ikke er den store forskel i prisen at købe det på Færøerne og her fra Nordfra i DK.

Det siger kunderne om Nordfra

Jette Møller

Vi har nu igennem flere år spist fisk fra “Nordfra”, og vi elsker dem. Især laksestykkerne og torskefilet er et fast sortiment i vores fryser, som der bliver spist af ca to gange pr uge.

Fisk er ofte på menuen når vi har gæster, og de kommenterer ofte den gode smag i fisken. Derfor anbefaler vi varmt vores omgangskreds at købe fisk “Nordfra.”

Gunvor Mogensen

Jeg har spist fisk fra Færøerne i flere år og kan på det varmeste anbefale disse dejlige friske fisk.

Vi har prøvet det meste. Selv er jeg meget glad for den dejlige faste torsk, som smager godt uanset hvilken opskrift jeg bruger. Min mand er meget glad for den panerede kuller. Det er så nemt. Han tager den direkte fra fryseren og lægger den på panden.

Den kan anvendes både til frokostret og til hovedret.

Det er dejligt at fiskene er enkeltfrosne, så man kun tager de fisk op af fryseren man har brug for.

Lige for tiden er min yndlingsopskrift: Torsk med friske grønsager.

Lotte Lamp

-uddannet økonoma og tidligere køkkenchef på Kriminalforsorgens kursuscenter “Lunde“ på Sydfyn.

Jeg har flere gange anvendt torskefilet fra Nordfra. Det er et produkt af høj kvalitet også mht. indfrysning og indpakning. Jeg har ikke oplevet frysetørringsskader på dem. De er løsfrosne, så mængde kan optøes efter behov. Smag og konsistens er helt perfekt, og jeg har ikke oplevet hverken skin eller ben.

Fileterne er nemme at anvende, og min yndlingsret er lasagne, som kan varieres i utallige afskygninger fx. med spinat/gulerod eller tomat/feta. Man kan med lethed lave en fedtfattig menu, der smager af mere.

Jane Hylleborg

Vi har smagt fiskefrikadeller, hellefisk, kuller og laks. Efter vi har smagt fisk fra Norðfra, vil vi ikke ret gerne have fisk fra andre steder.

Fisken smager pragtfuld og det er nemt at tilberede, ud af fryseren og på panden med det samme. Så har du en dejlig ret med lækker stegt kuller, hvor man stort set kan bruge alt som tilbehør. Her til aften fik vi f.eks. stegt kuller med nye kartofler, spinat der lige var stegt lidt i smør samt tomatsalat. En dejlig, sund og nem ret.

Lakse stykkerne tilbereder vi for det meste i ovnen, sammen med forskellige grønsager, det er nemt og smager herligt.

Jeg kan på det varmeste anbefale fisk fra Norðfra. De smager fantastisk godt og desuden er de rigtig sunde uden giftstoffer

Eric Will

Som en gammel ven af den færøske familie, er jeg igennem mange år blevet bespist og udfordret af mange forskellige fiskeretter. Der var torsk, ræst fisk, helleflynder og mange andre, og fælles for dem alle var, at de var ekstraordinært smagsfyldte.

Jeg, som ikke fordragede fisk i den beskedne alder af 14, måtte trods alt erkende, at fisk var sagen, da jeg smagte færøsk fisk for første gang.

I dag spiser jeg fisk flere gange om ugen.

Nordfra leverer meget høj kvalitet og personlig service. Alle der elsker fisk, bør prøve fisk Nordfra!

Trustpilot

Klik på stjernen og læs, hvad kunderne skriver om os på Trustpilot.