Køb fisk fra Færøerne – levering til døren!

Koldrøget laks

koldrøget færøsk laks

HALEHÆNGT FÆRØSK LAKS
KOLDRØGET PÅ FYN

Vi er meget stolte over at præsentere et helt unikt produkt i høj kvalitet: koldrøget, halehængt laks fra Færøerne.

Vores påstand er, at denne koldrøgede laks er markedets bedste, men du kan jo selv teste påstanden og se, at vi har ret!

Denne røgede laks har været under udvikling i lang tid, da vi er gået efter den aller bedste kvalitet både i konsistens og smag.

Laksen kan bestilles her! Den fås både som hele sider og i stykker, der svarer til 1/4 side.

BÆREDYGTIGHED
– EN LIVSSTIL

HiddenFjords laks vokser op i havbrug i det vilde og strømfulde farvand midt ude i Nordatlanten. Det er lige her, at vildlaksen foretrækker at leve, da farvand og næringsforholdene giver den bedste trivsel. Det strømfulde farvand indebærer også, at laksen bevæger sig meget og vokser derfor særdeles godt.

Sammen med HiddenFjords bæredygtige og nørdede tilgang til produktionen giver disse leveforhold laksen en fast konsistens samt en frisk og ren smag.

Som led i deres bæredygtige strategi bruger HiddenFjord aldrig antibiotika eller hormoner i produktionen.

Når det er tid til slagtning, svømmer laksen selv fra åbent hav til land, hvilket resulterer i en helt stressfri laks, der ligger som en dybfrossen filet mindre end 3 timer efter, at den boltrede sig i Nordatlanten.

På producentens hjemmeside kan du få mange flere informationer om både proces og produkt.

RIGTIG RØG
OG RIGTIG SMAG

Laksen røges i bøgerøg i en gammeldags røgeovn i Underground Kitchen på havnen i Odense. Der håndsaltes ​laksen med italiensk havsalt​ inden den bliver halehængt i ovnen, hvor røgen omslutter laksen og fremhæver den intense farve.

Ikke to laks er ens. Det gamle røgehåndværk kommer til sin ret, når røgemesteren nøje følger laksen under processen og mærker efter, hvornår røgningen er tilpas. Detaljen er vigtig, da den sikrer god smag og kvalitet.

Som røgemester Olsen så klogt siger:​ Laksen er først færdig, når den er færdig.