Køb fisk fra Færøerne – levering til døren!

Persondatapolitik

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med Nordfra Danmark Aps, har vi brug for følgende oplysninger:

– Navn
– Adresse
– Telefonnummer
– E-mailadresse

Nordfra Danmark registrerer dine personoplysningerne med det formål at kunne registrere din betaling og levere dine varer.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Personoplysningerne registreres hos Nordfra Danmark ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes, såfremt de ikke er aktive. Den dataansvarlige er Nordfra.com

Som registreret hos Nordfra Danmark ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@nordfra.com

Når du bestiller varer på Nordfras webshop, underskriver du samtidig et samtykke på vores handelsbetingelser, herunder vores persondatapolitik.

Faaborg, november 2020
Nordfra Danmark ApS


Uddrag fra Datatilsynets hjemmeside:

Ret til indsigt

Du har som udgangspunkt ret til at se de personoplysninger, der behandles om dig. På den måde er du sikret gennemsigtighed i behandlingen af dine personoplysninger.

Du har som udgangspunkt ret til at se de personoplysninger, den dataansvarlige behandler om dig – og du har ret til at få en kopi med oplysningerne udleveret gratis.

Du har desuden ret til at få en række oplysninger om, hvordan dine personoplysninger behandles, herunder bl.a. hvad formålet med behandlingen er, hvem dine personoplysninger deles med, samt informationer om det tidsrum dine personoplysninger opbevares i. Du har desuden ret til at få at vide, hvor dine personoplysninger stammer fra.

På den måde er du sikret gennemsigtighed i, hvilke personoplysninger der behandles om dig, og du har mulighed for at kontrollere, at personoplysningerne er korrekte, og at behandlingen i øvrigt er lovlig.

Du kan læse mere om din ret til indsigt og dine andre rettigheder i Datatilsynets vejledning om registreredes rettigheder.

Ferielukket i uge 29 og 30

Både kontor og chauffører holder ferie fra den 17. juli til og med den 1. august, men:

Webshoppen holder åbent for bestillinger i ferien.

Varer, der bestilles i uge 29 og 30, leveres fra den 2. august.

Tjek leveringsdatoerne i dit område her!