Køb fisk fra Færøerne – levering til døren!

Glæden bliver større, når den deles

Glæden bliver større, når den deles

Birgitte er en person, der deler glæder, fordi de bliver så meget større, når de deles.

Når hun finder noget, der er godt, noget hun kan lide og stå inde for, så deler hun opdagelsen med andre. Som eksempel kan gode oste, det bedste økologiske kød og fisk Nordfra være produkter, hun anbefaler og bestiller til fælles glæde.

I mere end 5 år har vi haft Birgitte i vores kunderegister, og hun er en af de mange, dejlige kunder, vi lærer at kende hen ad vejen. For hun bestiller mindst en gang i kvartalet.

Snakken går lystigt, når vi har Birgitte i røret. Hun tager headsettet på og så kører det.

Vi kommer vidt omkring kulinariske oplevelser, og hvad der helbredsmæssigt er godt at spise, for som sygeplejerske, ved hun, hvad hun taler om. Hun nævner eksempelvis en dreng, der ikke kan tåle fisk, men som kan spise Nordfras makreller uden at få udslet dagen efter, fordi makrellen er så friskfrossen, at den ikke er begyndt at danne stoffet histamin, som drengen er overfølsom overfor. 

En færøven

Birgitte har været på Færøerne mange gange og i en periode som vikar på et sygehus. Der har hun lært den færøske fisk/mad at kende og spiser alle de delikatesser, som man skal være rimelig hardcore for at spise, eksempelvis garnatálg (fermenteret fedtflomme fra får, der bruges som skysauce til fermenteret fisk eksempelvis). 

Da Nordfra kom på facebook, var hun en af de første til at opdage os – og hun bestilte. I starten bestilte hun sammen med en genbo og nogle venner, siden kom andre fra nabolaget og vennekredsen til. 

– og en fabelagtig ambassadør

“Det er så nemt at gøre reklame for Nordfra, for jeg skal ikke overbevise nogen, fisken ER bare god,” siger Birgitte mere end en gang i samtalen og tilføjer: “Det er ikke et held, hvis den er god – for det er den hver gang.”

Birgitte har oprettet sin egen voksende email-liste med nogle og 20 modtagere, som hun sender til, når det er tid til at fylde fryseren op. Hun holder øje med Nordfras leveringsdatoer og varsler fra mail til mail, hvornår hun bestiller igen, så hendes venner har god tid til planlægningen.

I sine mails skriver hun ofte nyheder fra vores nyhedsbreve, deler nordfra-opskrifter og rabatter. Ja, hun imponerer ved at køre sin helt egen markedsføringsstil- og system. Hendes modtagere svarer så tilbage på mailen om/hvad de ønsker leveret næste gang. 

Selve bestillingen står Birgitte selv for, og der kommer hver gang en lang ordreliste. Vi har oplevet, at der i én bestilling blev leveret 42 kasser på Birgittes adresse i Midtjylland.

De, der har bestilt, kan så hente varen hos Birgitte. Hun har stillet et par stole op, så eventuelt ventende kan hvile benene, indtil det bliver deres tur.

Fordele ved at bestille sammen

færøsk fisk til leveres på adressen
Birgitte har fotograferet Jan the Fisherman foran hendes indkørsel, da han leverede de gode varer Nordfra.

Der er en række fordele i at bestille sammen, ifølge Birgitte:

 • der er fragtfri levering,
 • det er nemt at få varen bragt til døren, især når man bor langt fra indkøbsmulighederne,
 • der er rabat på storkøb og dermed en pæn besparelse for alle parter,
 • det er nemt at dele, hvis portionerne er for store til husstanden, da fisken er løsfrossen enkeltvis,
 • altid mad i fryseren – især godt i disse tider, hvor alting er uforudsigeligt,
 • man glemmer ikke at bestille rettidigt,
 • det er hyggeligt sådan at have kontakt og mødes om noget fælles.

Birgitte anbefaler

Svært at fremhæve nogle fisk, da der er så mange gode, men

 • rødspætter og paneret kuller får børn til at spise fisk,
 • makrel er god, smagfuld, har mange anvendelsesmuligheder og er billig. Men har en stor volumen (5 kg) og er velegnet at dele med andre – også fordi fiskene er hele. 
 • mørksej har en god konsistens, smagfuld, dog med karakteristisk lugt, god til frikadeller, en billig fisk, stor volumen (5 kg) og kan deles med andre,
 • rejer – der smager godt og er klar til brug, både med skal og uden.

Glæden bliver større, når den deles - og Birgitte deler glad ud af sine fund.
Birgitte har lavet en bog, som hun har givet Jan et eksemplar af.

Ros til Nordfra Danmark

Birgitte roser os meget, ja så meget, at man bliver helt rørt. Hun fremhæver den hjælpsomhed og fleksibilitet, hun oplever, når hun ringer og redigerer i bestillingerne, og at vi lægger varen i fryseren og bare er til at stole på i hele processen. 

Vi siger hjertens TAK for ordene, for ordrerne og fordi du er vores fantastiske ambassadør.  

Selvfølgelig hjælper vi gerne – det er det, vi er her for!